Bereikbaar:

M: +31 6 21 86 10 02

U wordt binnen 24 uur teruggebeld.


info@mantelzorgkompas.nl
Loading...
Over mij 2018-11-22T12:29:03+00:00

Een mantelzorgmakelaar maakt het mantelzorgen overzichtelijk.

Van mantelzorger naar mantelzorgmakelaar

In het verleden ben ik diverse keren mantelzorger geweest. Het was geen bewuste keuze, dat is het eigenlijk nooit. De naam mantelzorger bestond nog niet, ik had jonge kinderen en een baan.

Na diverse functies in het bedrijfsleven heb ik als regiomanager bij een thuiszorgorganisatie gewerkt. Intensief contact met mantelzorgers maakte me duidelijk dat er vaak sprake was van overbelasting, mede door ingewikkelde regelgeving.
Dit was voor mij een drijfveer om mij te richten op het praktisch ondersteunen van de mantelzorger.

In 2015 heb ik de post hbo-opleiding Mantelzorgmakelaar afgerond. Ik ben daarna gelijk gestart als gecertificeerd en onafhankelijk mantelzorgmakelaar.

Als mantelzorgmakelaar, en sinds kort ook als cliëntondersteuner, gebruik ik niet alleen mijn kennis en ervaring. Ik bied een luisterend oor en leef mij in om passende ondersteuning te bieden. Ieders situatie is immers uniek.

Aangesloten bij Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars

Aangesloten bij Beroepsvereniging Cliëntondersteuners

Ingeschreven bij Registerplein

Informatie over Persoonsgebonden budget (PGB)

Mezzo: landelijke vereniging voor iedereen die zorgt voor een naaste

Praktische informatie

Tips en informatie landelijk en regionaal: Werken en mantelzorgen combineren: Vernieuwingen en innovaties: Persoonsgebonden budget:

Mantelzorgmakelaar/cliëntondersteuner:

Ineke Verhagen Bornemstraat 16 4826 DA Breda +31 6 21 86 10 02 Lid Beroepsverenigingen Mantelzorgmakelaars BMZM en Cliëntondersteuners BCMB Privacyverklaring en Algemene voorwaarden